danmarkinfo

You may post your suggestions here

danmarkinfo

Postby Malcolmpon » Mon Jan 28, 2019 11:53 pm

Er en privatejet og uafhængig informationsportal https://danmarkinfo.org der formidler information om a-kasser i Danmark gennem vores samarbejdspartnere som er danske fagdoreninger. Du melder dig ikke ind hos os, idet vi blot formidler kontakten mellem dig og en af de fagforeninger vi samarbejder med.
Vi sammenligner priser og ydelser fra en lang række danske fagforeninger. Vi indsamler hver dag information om priser. Strukturerer informationen og gør det nemt og overskueligt for dig som forbruger, så du nemt kan se og sammenligne de forskellige aktuelle a-kasser der er på markedet netop nu og finde den fagforening, der passer bedst til dine aktuelle behov.
Vi har fingeren på pulsen hver evig eneste dag, når det gælder fagforeninger og forsøger på til enhver tid at stille den bedste information til rådighed for alle. Vi arbejder med og oplyser om forskellige billige a-kasser og fagforeninger.
t-borger er en hjemmeside, hvor man kan finde råd, information og vejledning til sikker brug af internettet. Vores portal henvender sig til at alle danskere, der ønsker en bedre forståelse af hvordan man kan bevæge sig sikkert rundt på internettet. På It-borger.dk får du bl.a. hjælp til at sikre din private internetforbindelse, hvordan du skal forholde dig til fuphjemmesider, hvad du skal gøre for at sikre dine børn på internettet og meget mere. Vi er en gratis og uafhængig hjemmeside, der holdes kørende af andre virksomheder og hjemmesider, der ligesom os, ønsker at skabe mere tryghed på internettet. Vi forsøger løbende at holde It-borger.dk opdateret.
Malcolmpon
 
Posts: 1
Joined: Mon Jan 28, 2019 11:48 pm
Location: Norfolk Island

Return to Suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests

cron